2017 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Çağrısı

2017 SÖZLEŞME DÖNEMİ ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU ÇAĞRISI

2017 Sözleşme döneminde Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Personel Hareketliliği başvuruları 20 Ekim – 03 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Hareketlilik faaliyetine katılmak isteyen Sakarya Üniversitesi Akademik ve İdari Personelleri başvurularını degisim.sakarya.edu.tr adresinden SABİS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girerek online olarak yapacaklardır.

ÖNEMLİ NOT: Dil Belgesi ibraz etmek isteyen personelimizin yabancı dil belgesini başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir. Belge yüklenmemesi halinde yabancı dil puanları 0 (sıfır) olarak kabul edilecektir.

ERASMUS+ Eğitim Alma Hareketliliği Başvurularını Değerlendirmede Kullanılacak Puanlandırma Kriterleri Üniversitemiz Senatosunun 23.08.2017 tarihinde yapılan 486 sayılı toplantısının"35" nolu kararı ile onaylanmıştır ve ekte sunulmaktadır.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce;

okumaları önemle tavsiye olunur.

Bilgilerinize arz olunur.

ERASMUS+ Koordinatörlüğü