2017 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuruları Başladı.

2017 SÖZLEŞME DÖNEMİ ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

2017 Sözleşme döneminde Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Personel Hareketliliği başvuruları 20 Ekim –2017 tarihi itibari ile başlamıştır. Başvurular  03 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Hareketlilik faaliyetine katılmak isteyen Sakarya Üniversitesi Akademik ve İdari Personelleri başvurularını degisim.sakarya.edu.tr adresinden SABİS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girerek online olarak yapabilirler.

Önemli not:

• Akademik uzman başvuruları idari personel hareketliliği içinde değerlendirilmektedir.
  • Araştırma Görevlileri personel hareketliliğinden yararlanamamaktadırlar.
  • Başvuru döneminde uygun hareketliliğe başvurma şartı kabul edilmekte olup sehven Ders Verme Hareketliliğine başvuran idari personelin veya sehven Eğitim Alma Hareketliliğine başvuran akademik personelin başvurusu geçersiz sayılacaktır. Ayrıca hem her iki hareketliliğe birden ya da aynı hareketliliğe mükerrer başvuru yapılmaması önemle rica olunur.
  • Yabancı dil belgesi başvuruda ek puan getirmektedir. Bu konuda tarih sınırlaması yoktur. Geçerli bir dil belgesine sahip personelin belgesini başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir. Dil belgesi yüklemeyenlerin dil puanı sıfır (0) kabul edilecektir.

ERASMUS+ Eğitim Alma Hareketliliği Başvurularını Değerlendirmede Kullanılacak Puanlandırma Kriterleri Üniversitemiz Senatosunun 23.08.2017 tarihinde yapılan 486 sayılı toplantısının"35" nolu kararı ile onaylanmıştır ve ekte sunulmaktadır.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce;

okumaları önemle tavsiye olunur.

Bilgilerinize arz olunur.

ERASMUS+ Koordinatörlüğü